LG Display a prezentat cele mai recente panouri OLED pentru televizoare și monitoare la CES 2023. Aceste panouri OLED, numite a treia generație de către companie, au o luminanță maximă, sau luminozitate, de 2.100 nits, care este cu 60% mai mare decât premium-ul precedent.
Panourile OLED de a treia generație au, de asemenea, unghiul de vizualizare îmbunătățit cu 30% iar eficiența energetică cu 22%. LG Display a declarat ca a folosit lentile micro lentile și un nou algoritm pentru a ajunge la aceste rezultate.
În panourile OLED convenționale, o parte din lumina emisă de materialul organic este reflectată în interiorul panoului și nu poate ieși. Folosind un pahechet the tehnologii pe cere ceil de la LG l-au numit META au resit sa impbunatateasca acest aspect.

Pentru panoul său de 77 de inchi, LG Display a folosit 42,4 miliarde de micro-lentile. Aceste lentile ar minimiza cantitatea de lumină reflectată în interior și ajuta să iasă din panou, crescând astfel luminozitatea.
Deși LG Display nu a confirmat acest lucru, aceste panouri sunt probabil folosite de LG Electronics pentru gama lor de televizoare OLED premium anunțată în Las Vegas.
Producătorul de panouri de afișare a declarat că va utiliza tehnologia META pe panourile 4K de 55, 65 și 77 de inchi, precum și pe panourile 8K de 77 și 88 de inchi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *