Potrivit Pulse by Maeil Business News Korea,

Coreea de Sud intenționează să adauge designul și producția avansate de afișaje pe lista sa de tehnologii strategice naționale pentru a oferi beneficii fiscale companiilor eligibile care se confruntă cu o concurență acerbă, în special din partea rivalilor din China.

Potrivit unor surse, joi, Ministerul Economiei și Finanțelor elaborează o revizuire a decretului de aplicare a legii fiscale, care urmează să fie dezvăluită săptămâna viitoare. Punctul culminant al revizuirii este adăugarea de OLED și alte soluții avansate de afișare la tehnologia strategică națională eligibilă pentru deducere fiscală de până la 16% pentru companiile mici și 8% pentru companiile mari.

În prezent, doar aproximativ 30 de tehnologii sunt înregistrate ca tehnologii strategice naționale în trei domenii: semiconductori, vaccin și baterii.  Tehnologiile cu hidrogen verde și albastru vor fi luate in considerare pentru o actualizare a statusului tehnologiilor strategice naționale.

Dacă proiectul de lege va trece de Adunarea Națională, Samsung Display Co. și LG Display Co. vor putea primi un credit fiscal de până la 25% atunci când construiesc o fabrică OLED în Coreea în acest an.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *