În calitate de creator profesionist, lista ta de atribute pentru un laptop nou este probabil destul de lungă și adesea destul de specifică. Aveți nevoie de un afișaj cu o acuratețe excepțională și o acoperire largă a gamei de culori, opțiunile de conectivitate, performanța procesorului, asta înainte de a vorbi despre portabilitate. Noul ProArt Studiobook 16 3D OLED, care a debutat la CES 2023, bifează fiecare articol din această listă și adaugă unul despre care probabil nu ți-ai dat seama că este posibil: tehnologia de afișare 3D fără ochelari.
ProArt Studiobook 16 3D OLED oferă dezvoltatorilor de jocuri, artiștilor 3D, animatorilor, arhitecților, designerilor de produse, artiștilor vizuali FX și pentru mulți alții posibilitatea de a-și vedea munca în 3D cu tehnologia revoluționară ASUS Spatial Vision.

ASUS Spatial Vision folosește un panou OLED 3D special și o tehnologie de urmărire a ochilor pentru a vă permite dvs. sau unui client să vă vedeți munca în 3D fără a fi nevoie de ochelari voluminosi. Când activați ASUS Spatial Vision, un set de imagini este creat pentru fiecare ochi folosind tehnologia de urmărire a ochilor în timp real. Aceste imagini sunt apoi proiectate direct printr-un strat microscopic de lentile lenticulare încorporate în panoul de afișare pentru a crea efectul 3D. Spre deosebire de soluțiile anterioare de afișare 3D, nu există dezavantaje la acest strat suplimentar în timpul utilizării obișnuite. Când comutați modul 2D pe ProArt Studiobook 16 3D OLED, veți obține aceeași experiență grozavă pe care o așteptați de la un afișaj OLED de ultimă generație.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *